Imatge o vídeo destacat
Campanya persones sense llar

Campanya Persones Sense Llar

Testimoni d’una persona en situació de sense llar (Arrels Centre Obert)

El Juan fa un any que es troba en situació de sense llar. Degut a un seguit de situacions de la vida que el van anar deixant sense xarxa (pèrdua de feina, ruptura amb la família, amb la parella…) es va quedar sense saber on anar. Tot i que en aquell moment tenia ingressos, la vida no li posava fàcil. Quan va arribar a Arrels Sant Ignasi feia demanda d’un lloc que per ell pogués esdevenir llar, on no sentir-se sol. Dormia a un local que li havien venut la clau a les afores de la ciutat, però sense les condicions mínimes, ni llum ni aigua. Des de llavors ve a Arrels Centre Obert a fer ús dels serveis mínims, dutxes, esmorzar, berenar, perruqueria i bugaderia. I el més important, durant aquest temps ha recuperat les ganes de viure i de seguir endavant. Des de fa un temps que el Juan ajuda en la dinàmica i el dia a dia del centre, col·laborant per poder oferir serveis amb millor qualitat.

Campanya persones sense llar
30 Octubre – Dia de les Persones Sense Llar

El 30 d’octubre, com cada any, celebrem el dia de les Persones Sense Llar i per això, tal com fem any rere any, el 27 d’octubre ens trobarem a les 12.00 h a la Paeria de Lleida per celebrar i commemorar aquest dia i donar veu a les persones que viuen en aquesta situació de sensellarisme.

Aquest any, el lema de la campanya de les Persones Sense Llar és “Fora de Cobertura”, on és denuncia l’accés als drets i en especial, a la desprotecció social. Així doncs, després de conèixer aquesta realitat, ens invita de manera individual i col·lectiva a ser part del canvi i d’una societat més inclusiva.
Arrels Sant Ignasi, formem part d’aquesta lluita i canvi, i treballem dia a dia perquè ningú es trobi en aquesta situació de sensellar, sense afecte, sense xarxa, sense accés als drets humans…

Cuida’t, cuidem-nos, cuidem-los i forma part del canvi!