Arrels Sant Ignasi vol transforma la societat, l’inici d’aquest camí és la sensibilització del nostre entorn en vers les persones més vulnerables. Les empreses formen part del teixit social de la nostra ciutat, i per aquest motiu també en són agents de canvi. Arrels Sant Ignasi vol treballar amb les empreses per a que siguin corresponsables amb l’entorn que tenim i ajudar en la mesura de cadascuna d’elles a les persones que atenem.

Per aquest motiu, us presentem les diferents empreses que col·laboren amb nosaltres, essent mereixedores d’un reconeixement especial per la seva Responsabilitat Social Corporativa:

Col·laboren amb nosaltres des de 2010 fent una aportació d’aliments, que cada dia els nostres voluntaris recullen per diversos dels seus establiments. Aquests són peix, carn fresca, fruita, verdura productes làctics i excedents amb data de caducitat curta que aporten qualitat als lots entregats a Arrels  Servei d’Aliments “La Botigueta”. A més sempre que per algun acte institucional hem necessitat d’alguna col·laboració, Supsa, sempre ha estat al nostre costat.

Col·laboren amb nosaltres fent una aportació de carn, fruita, verdura, productes ecològics i productes làctics, que mensualment els nostres voluntaris recullen per les botigues. Aquests productes van al Servei d’Aliments “La Botigueta”.

Col·laboren amb nosaltres fent un donatiu d’aliments, que cada dia els nostres voluntaris recullen per les seves botigues. Aquest són carn fresca, fruita, verdura i productes làctics la qual cosa dona qualitat als lots entregats a Arrels  Servei d’Aliments “La Botigueta”.

 

EL BON FORNER

Col·laboren amb nosaltres aportant pa i bolleria, que setmanalment els nostres voluntaris recullen a la botiga. Aquests productes van al Servei d’Aliments “La Botigueta”.

Col·laboren amb nosaltres aportant entrepans, coques i dolços, que regularment els nostres voluntaris recullen per la pastisseria. Aquests productes poden anar al Servei d’Aliments “La Botigueta” o per berenars al Centre Obert.

Tenim signat un conveni de col·laboració per el qual els nostres usuaris tenen revisió i ulleres graduades de caràcter gratuït o amb preus simbòlics. A més aquest any hem incorporat també audiòfons i revisions auditives per les persones que no es poden permetre aquest tipus de tractaments.

Col·laboren amb nosaltres a través de les col·lectes de les misses dominicals que fan cada diumenge. Cada tres diumenges es destinada a ajudar-nos en tots els nostres projectes.

Col·labora amb nosaltres no només fent difusió de les nostres activitats sinó també amb les postuxapes, en aquest cas,  (posar imatge de la xapa) (tan nostrada)  que va destinada a Arrels Sant Ignasi. També té publicats dos llibres “Sóc de l’Oest” i “Sóc més de l’Oest” on per cada llibre que es ven hi ha la donació d’ 1€ que són repartits entre totes les entitats amb les que col·labora

Col·labora amb nosaltres amb el suport en el transport dels aliments procedents dels excedents de la Unió Europea i que ens cal recollir durant els tres períodes que s’obren durant l’any.

Colles Gastronòmiques de Lleida (Cauet del Segrià, Lo Tall, Amics del Bacallà, Gastrobacus  i El sogall)

Col·laboren amb nosaltres amb l’organització a voltants de novembre del Xup Xup Solidari, un sopar on en col·laboració amb l’escola d’Hosteleria de Lleida juntament amb l’aportació de les primeres matèries per part de molts proveïdors alimentaris, preparen un menú amb productes típics de la terra. En aquest sopar es poden apuntar totes aquelles persones que vulguin gaudir de l’art culinari de mà d’aquest amants de la cuina. Tots els beneficis del sopar van íntegrament per la nostra entitat.

CENTRES COL·LABORADORS AMB EL PROJECTE “No llencis menjar cuinat”