Arrels Sant Ignasi vol transforma la societat, l’inici d’aquest camí és la sensibilització del nostre entorn en vers les persones més vulnerables. Les empreses formen part del teixit social de la nostra ciutat, i per aquest motiu també en són agents de canvi. Arrels Sant Ignasi vol treballar amb les empreses per a que siguin corresponsables amb l’entorn que tenim i ajudar en la mesura de cadascuna d’elles a les persones que atenem.

Col·laboradors

Colles Gastronòmiques de Lleida (Cauet del Segrià, Lo Tall, Amics del Bacallà, Gastrobacus  i El sogall)

Col·laboren amb nosaltres amb l’organització a voltants de novembre del Xup Xup Solidari, un sopar on en col·laboració amb l’escola d’Hosteleria de Lleida juntament amb l’aportació de les primeres matèries per part de molts proveïdors alimentaris, preparen un menú amb productes típics de la terra. En aquest sopar es poden apuntar totes aquelles persones que vulguin gaudir de l’art culinari de mà d’aquest amants de la cuina. Tots els beneficis del sopar van íntegrament per la nostra entitat.

CENTRES COL·LABORADORS AMB EL PROJECTE “No llencis menjar cuinat”