Ajuda’ns a dignificar els habitatges, per a què esdevinguin una llar acollidora.

  

Volem que tota persona visqui amb dignitat en una llar pròpia, en pau, permanent i amorosa. I la nostra prioritat és que cada persona pugui viure en una casa, i que cada casa pugui esdevenir una llar. 

 

A Arrels Sant Ignasi hem acollit directament 1.528 persones i comptem amb 9 habitatges de suport a la vida autònoma amb 22 places per a l’acompanyament de persones que es troben en situació de sense llar. Volem que aquests habitatges esdevinguin el màxim de “casa o llar” per aquestes persones i per això, ens cal dignificar-los a través de millorar les seves parets (pintar-los, fer alguna reforma, renovar els electrodomèstics…).

 

Els qui viuen fora de la societat, als marges dels drets i la pobresa, desprotegits i desvinculats, buidats d’esperança, són els que necessiten més recuperar la dignitat, el seu lloc o casa, la paraula i els somnis. Necessiten una xarxa de persones que hi creen i confiïn, en la seva possibilitat de ser i de tornar a fer. Necessiten aquesta xarxa per reconnectar-se amb la vida i amb les persones i la societat. Quants més suports, més oportunitats. Com més xarxes, més protecció.

 

Per tot això, demanem 7.000 €, que destinarem a fer petites reformes, canvi de mobiliari i renovar alguns electrodomèstics dels habitatges prioritzant les necessitats més urgents.

 

Dona’ls cobertura perquè la seva vida no s’apagui. No deixis que es quedin a fora. Sigues la seva xarxa de suport.

 

 

Us convidem, tant de forma individual com col·lectiva, a ser una societat inclusiva que generi comunitat i vida comunitària.