logofinal                       botodonatiublanc1                                pictofaceblanc              pictofaceblanc           pictofaceblanc             pictofaceblanc

Atenció! Aquest lloc utilitza cookies i tecnologies similars.

Si no canvieu la configuració del vostre navegador, n'accepteu l'ús. Learn more

I understand

ARRELS SANT IGNASI RENOVA EL PATRONAT

Patronat2

El Patronat d'una fundació és el màxim òrgan de decisió d'aquesta. Aquests són els protectors de la missió de la fundació. Arrels Sant Ignasi ha renovat el seu equip de patronat amb la incorporació del Sr. Rafa Gimena, membre de la junta de govern del Col·legi de Periodistes de Catalunya, impulsor de la conferència catalana de la comunicació del vi i soci director de l'empresa Missatges, gestió de comunicació i expresident de la FECOLL, el Sr. Rafel Oncins, Director de Responsabilitat Social Corporativa del SUPSA; la Sra. Patrícia Romero, Consellera Delegada a Romero Polo i el Dr. Jordi Garreta, Catedratic de Sociologia i investigador de la Universitat de Lleida. Es tracta d'incorporar persones vinculades a tots els àmbits de ciutat: comunicació, empresa, universitat i social. L'entitat necessita tenir un patronat que conegui la realitat de la ciutat des de tots els prismes.

El relleu s'ha fet el 13 d'octubre, en un acte d'agraïment als ara antics patrons de la fundació i de benvinguda als nous membres. Es van acomiadar dels seus càrrecs: el Sr. Àngel Ayuso, que ha format part de l'entitat des de l'any 1997; el Dr. Joan Viñas, en el seu cas forma part d'Arrels Sant Ignasi des del 2004, el Dr. Manel Lladonosa, formant part del patronat des del 2008 i el Dr. Frederic Vilà, integrat al patronat des de l'any 2010, en aquest cas, hem hagut de fer el canvi per la seva defunció el passat mes de maig. Durant el comiat, vàrem comptar amb unes paraules del Sr. Luis Arancibia, delegat del Sector Social dels Jesuïtes i es va fer entrega als exmembres del patronat d'un llibre vinculat a la justícia social.

A més, el nou patronat té l'encàrrec de preservar el llegat del Pare Joan Suñol i d'impulsar les línies estratègiques del nou pla estratègic de l'entitat.