Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Camí Ignasià: Caminem per les nostres entitats socials

13 març -8:00 am - 8 abril -5:00 pm

Fa cinc-cents anys un cavaller ferit i coix va recórrer un llarg camí per dipositar les seves armes als peus de la Moreneta, vivint en els mesos posteriors un profund procés d’autoconeixement que va suposar l’inici d’una nova mirada, la de la Companyia de Jesús. 

Enguany celebrem l’aniversari d’aquest gran canvi interior. I entre les accions que tenim previst celebrar, n’hi ha una que ens fa especial il·lusió: a partir del proper 13 de març, una cinquantena de persones d’institucions vinculades a la Companyia refaran aquesta ruta, caminant de Loiola a Manresa durant quatre setmanes. Fem el camí que va fer Sant Ignasi per prendre contacte amb un món exterior que porta cap a un d’interior, però no només per això: ens posem en ruta per caminar per la solidaritat, per fer presents les persones més desafavorides que ens envolten. 

Volem fer del camí l’oportunitat de posar en valor la xarxa d’entitats socials que tenim a Catalunya, gràcies a les quals donem servei a 13.500 veïnes i veïns de Badalona, L’Hospitalet, Lleida i Barcelona. El constant i enorme esforç de totes les persones que formen part dels equips professionals i de voluntaris i voluntàries alimenta la possibilitat de nous futurs amb major esperança. Us convidem a conèixer més aquestes institucions amigues a https://www.jesuites.net/social

Mostra els detalls

Inici:
13 març -8:00 am
Finalització:
8 abril -5:00 pm
Lloc web:
https://jesuites.net/cami-ignasia-ignatius500