Imatge o vídeo destacat
Moblem una llar, moblem una vida

Arrels Sant Ignasi posa en marxa les reformes dels seus habitatges de suport gràcies a la campanya "Moblem una llar, moblem una vida"

La Fundació Arrels Sant Ignasi va finalitzar la campanya "Moblem una llar, moblem una vida" el passat 31 de desembre assolint els 7.000€ que tenia com a objectiu. La campanya buscava recaptar fons per destinar-los a millorar les condicions dels habitatges dels quals  disposen fent petites reformes, canviant el mobiliari, renovant alguns electrodomèstics...

Una vegada finalitzada la campanya s'han plantejat les necessitats de cada un dels pisos tenint en compte quines són les més urgents. Una de les primeres accions ha estat pintar un dels pisos de suport. També s’ha començat a plantejar la reforma de la cuina del pis de la comunitat terapèutica on viuen vuit usuaris. És fonamental que tenint en compte els processos de vida dels membres de la nostra comunitat, aquests puguin gaudir d’un lloc digne on descansar i sentir-se com a casa. Actualment, hi ha 21 persones vivint en habitatges de l’entitat, el que resulta una tasca de manteniment important per a la fundació.

Gràcies a les aportacions que ha rebut la fundació ha estat possible la dignificació dels habitatges i per tant la vida d’aquelles persones que més ho necessiten. D’aquesta manera Arrels Sant Ignasi celebra la solidaritat de totes aquelles que han participat en la campanya. Malgrat que també reivindica que encara hi ha molta feina a fer perquè a Lleida tothom pugui gaudir d’una llar i una vida dignes!