Memòria 2021

Ja tenim aquí la memòria d’Arrels Sant Ignasi de l’any 2021 on es poden veure tots els nostres projectes i el seu fruit, així com la feina que hem estat duent a terme i que seguirem fent.

 

Clica aquí per entrar a la memòria 2021!

Sapiens Corner

  • Àmbit: Llibre
  • Títol: La fruita del demà

La fruita del demà agrupa deu relats distòpics i utòpics sobre les vulneracions dels drets de les persones temporeres de la fruita i els drets de la pagesia. Només a Ponent, cada any unes 35.000 persones treballadores temporals, la majoria migrades, són requerides per collir, embalar i emmagatzemar la collita de la fruita.

 

Bona part dels contractadors compleixen el conveni agrari, però d’altres no ho fan i les administracions no estant resolent la situació. El compendi La fruita del demà és fruit d’un concurs literari impulsat per Fruita amb Justícia Social i Pol·len.

Agraïments