Aprofundim

A Arrels Sant Ignasi ens adherim a la recollida de signatures i som punt fix de la ILP (Iniciativa Legislativa Popular) impulsada per a la regularització extraordinària d’unes 500 mil persones migrants.

 

Signa per a què les persones en situació administrativa irregular pugi exercir els drets més bàsics!

 

Es pot signar a les oficines de la Fundació a l‘Avinguda Madrid 7, 2n – dreta de 09.00 h a 14.00 h. Recordeu que només poden signar les persones majors de 18 anys i amb DNI espanyol.

Per què signar?

No hi ha cap persona il·legal. Per tant, ara que tenim la possibilitat de regularitzar 500.000 persones tot recollint 500.000 firmes fem-ho, perquè no existeixen ciutadans de primera, segona i tercera, això és immoral, tots som iguals i, per tant, hem de continuar lluitant perquè aquestes persones puguin gaudir d’una vida digna i amb els mateixos drets.

Lluis Pastells

(Voluntari)

Temporers 2022

Rosa Matas

La parròquia de Sant Ignasi ha estat un espai d’acollida per a persones temporeres des del 19 de maig, abans d’obrir els pavellons i fins a la seva obertura amb la col·laboració entre Càritas Diocesana de Lleida, Creu Roja i Fundació Jericó i Arrels Sant Ignasi i amb la participació de la Plataforma Fruita amb Justícia Social.

El projecte ha ofert a més de la pernoctació, la possibilitat de disposar de tots els àpats i espais de consigna i dutxes a les persones que s’han allotjat amb un total d11 places d’acollidaEnguany hem atès a 15 persones que n’han fet ús dels serveis i s’han trobat en un espai de caliu.