Nova temporada Podcast arRelats

Al setembre de l’any passat, va néixer una idea: Donar veu a les persones que acompanyem!

 

Amb aquest missatge, vam voler fer un programa de ràdio, creat i conduït pels nostres usuaris. El vam anar treballant, i vam aconseguir que UA1 Lleida ens dónes suport en la gravació i edició. A més emetrien el programa a la ràdio i ens van donar formació per crear contingut de qualitat.

Aquest 2021 vam començar iniciar l’experiència radiofònica, muntant el taller de Podcast i poc a poc a anat agafant força. Després de 6 programes iniciem una nova temporada amb moltes ganes de fer-nos sentir!

 

     I tu ja escoltes el podcast?

El primer dimecres de cada mes a les 00.00 h a Ràdio Lleida UA1 (104.5 FM) o pots descarregar tots els programes (i subscriure’t) en el següent enllaç o Spotify.

 

Testimoni: Eric i Anna, voluntaris del Podcast arRelats.

 

Un podcast és un programa de ràdio (que actualment gravem i emetem per UA1) que també es pot escoltar i descarregar a través de les plataformes digitals. Nosaltres, per exemple, ho compartim a través d’iVoox i de Spotify.

 

El que hi fem principalment és explicar coses que tenim ganes d’explicar. Partíem de la idea d’un blog, on els nois poguessin escriure i expressar-se i vam acabar amb la idea de gravar-nos. Ara mateix, després de molt temps de perfeccionament, cadascun dels nois té la seva secció, d’acord amb els seus interessos.

 

La nostra valoració de l’experiència és molt positiva. Ens ho passem molt bé preparant-ho, riem molt i sempre ens agrada anar a fer el cafè després i comentar la jugada. El contingut de les seccions és totalment autònom per cadascú dels qui la lidera. Nosaltres fem la part més tecnològica (gestionar l’escaleta, portar xarxes socials…) i logística (contactar amb els convidats, amb la ràdio…). La veritat és que tot flueix molt i és molt fàcil treballar així!

 

Cada cop va més rodat i tots tenim la dinàmica més apresa. La por al micròfon també ha desaparegut, així que nosaltres avançarem fins on ens deixin!

Escolta el podcast arRelats

Pots escoltar tots els programes i subsrcriure't per rebre notícies dels nous!