Acollida digna persones temporeres

 

Testimoni del Joan Llobera, voluntari d’acollida i vetlla a l’Allotjament temporal de temporers a la parròquia de Sant Ignasi:

Tinc 23 anys, m’agrada la música, l’esplai i estudiar l’univers, soc jove de la parròquia de Sant Ignasi.

Vaig decidir-me a donar un cop de mà a l’allotjament que hi ha aquests dies a la Parròquia per diverses raons. Primer, per l’immens orgull que m’omple en sentir-me part d’una comunitat viva, que no resta indiferent, que s’obre al món i acull quan ningú ho fa. En segon lloc, perquè aquest orgull m’impulsa a donar una petita part del meu temps a aquest refugi, que està fet de persones que obren portes, que porten el sopar, que preparen els espais, que escolten històries inversemblants i que abracen amb la mirada. I, per últim, perquè tenir la gran sort de poder ser una d’aquestes persones m’acosta ni que sigui per una sola nit a les fronteres del món, hi posa rostre i nom, m’obliga a reconèixer la meva pròpia vulnerabilitat, i em fa ser, en definitiva, una mica més humà.

 

Si això t’ha remogut i creus que cal una acollida digna a les persones temporeres, signa el manifest:

 

https://www.visibles.org/ca/causes/migrantes-y-refugiados/solidaritat-amb-les-persones-temporeres