Joves en pràctiques

 

Arrels Sant Ignasi ha comptat amb el Marc durant sis mesos al projecte d’hospitalitat, per tal de donar suport al reforç educatiu així com l’esplai La Plaça.

L’Esplai La Plaça d’Arrels Sant Ignasi ha contractat un jove en pràctiques de forma temporal, gràcies al programa de Garantia Juvenil a Catalunya, per tal que pugui donar-hi suport, atès el volum de feina generat arran de la pandèmia de la COVID-19 en l’àmbit social. Així mateix, el Marc podrà adquirir experiència, enriquir el seu currículum i formar-se.

Aquesta contractació ha estat possible gràcies al programa de Garantia Juvenil a Catalunya del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) per entitats sense ànim de lucre, que incentiva la contractació en pràctiques de joves amb formació per millorar la seva ocupabilitat amb l’adquisició de les competències laborals necessàries i d’aquesta manera afavorir, la seva incorporació al mercat laboral.

Durant aquests mesos, el Marc s’ha endinsat en el món social i ha conegut una vessant que fins ara no hi havia aprofundit. S’ha integrat perfectament a l’equip i d’aquesta manera tan ell com l’entitat hem pogut aprofitar-nos un a l’altre.

L’esplai La Plaça i el servei d’Alfabetització han pogut millorar la seva atenció i ens ha facilitat moltes tasques que fins ara difícilment arribàvem. Per tot això, gràcies, MARC!

El programa es fa amb la col·laboració i el finançament de la Generalitat de Catalunya, El Fons Social Europeu de la Unió Europea i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil.