LA SOLIDARITAT DELS LLEIDATANS

Un any més, la societat lleidatana ha demostrat la força de la unió davant un repte.

Aquest any, amb la pandèmia, el tradicional Sopar solidari del “Xup Xup” que organitzen les societats gastronòmiques de Lleida: Amics del Bacallà, Cauet del Segrià, GastroBacus, Lo Tall i El Sogall amb la col·laboració de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida no es podia realitzar. Per aquest motiu, van fer bullir l’olla (xup xup…) i es va veure l’oportunitat d’aprofitar els productes que donen les empreses proveidores per fer uns lots solidaris que la gent pugues adquirir. D’aquesta manera no es perdia l’esperit de compartir i gaudir de la gastronomia essent solidaris amb els més vulnerables de Lleida.

I ho han aconseguit! El Xup Xup Solidari recapta 11.280 euros amb els 300 lots venuts a més de les aportacions del “Lot 0″ per Arrels Sant Ignasi, diners que podrem destinar a les persones sense llar de Lleida.

Orgullosos de les societats gastronomiques, Escola d’Hoteleria, proveidors i de la societat Lleidatana!