Arxiu de notícies

Enllaços

logojosocterraacollida

Inici

Logotipo Fundación Jesuitas Educación

Inici 

UnallarperfercamiCAMPANYA

Campanya #Unallarperfercamí a Migranodearena.org


3/12/2018 - ARRELS SANT IGNASI

Ajuda'ns a mantenir una llar que permet iniciar el camí per normalitzar la situació de vulnerabilitat que pateixen.

La creació d’un entorn segur, per a les persones que ho han perdut tot i que la seva situació és d’extrema vulnerabilitat, és el primer pas per reestructurar la seva vida. Arrels Sant Ignasi, acompanya, a aquestes persones en procés de guanyar cada dia qualitat de vida. Des de 1994, oferim pisos de reinserció, on els nostres professionals i voluntaris, ajuden en el procés de reconnexió amb la societat: Atenció sanitària, atenció social, autodescobriment de capacitats i habilitats, educació en hàbits, inserció laboral i superació de les addiccions.

Poder fer aquest procés amb professionals que t’orienten, t’ajuden i t’acompanyen, que et porta a un benestar emocional que permet una millor recuperació ja que és una necessitat bàsica: sentir-te segur, acompanyat i escoltat. “ Si no vas al ritmo de la Sociedad, no eres nadie”, explica en Josep, antic usuari del programa Arrels Reinserció.

Per altra banda, el fet de compartir aquest recurs residencial amb altres persones en les mateixes característiques, aporta una major perspectiva, que permet augmentar el procés de millora a través de la força del col·lectiu.

El manteniment dels nostres pisos d’inclusió per persones sense llar o en situació d’addicció té un cost de 75€ diaris per persona cobrint: seguiment educatiu, alimentació, despeses de la llar, higiene, tallers, vestimenta, medicació, tractaments odontològics i sortides de lleure.

Ens ajudes a aconseguir-ho!ARRELS SANT IGNASI | Avda. de Madrid 7, 2n dreta 25002 Lleida | T. 973 289 000 | info@arrelssantignasi.cat