Arxiu de notícies

Enllaços

logojosocterraacollida

Inici

Logotipo Fundación Jesuitas Educación

Inici 

mar 2018BENVINGUDA

Presentació del P. Roger Torres i Rosa Mayoral

 

24/02/2018 - ARRELS SANT IGNASI

Com ja sabeu, des del mes de gener hi ha hagut canvis en la direcció i la presidència d’Arrels Sant Ignasi. Tant des del Patronat de l’entitat com des de tot l’equip de gestió agraïm molt tota la tasca que ha portat a terme la Natàlia Méndez al capdavant de la direcció de l’entitat durant aquests 14 anys. Com segurament ja sabreu, ella comença una nova etapa professional a Sant Joan de Déu. Tan ella com el nostre estimat Joan Suñol han deixat una empremta que ha marcat la manera de ser de la nostra entitat Arrels Sant Ignasi.

Nosaltres, la Rosa i el Roger entomem aquesta nova etapa amb molta il·lusió tot i sabent la responsabilitat que tenim per davant. Intentarem mantenir viva la missió d’Arrels Sant Ignasi en pro de les persones que acompanyem i acompanyats per l’equip i la gent que ens fa confiança. I és dins d’aquesta missió que surt també el desig de continuar treballant amb les altres entitats que des de la ciutat volem ajudar a les persones.

Esperem poder-vos saludar personalment i continuar treballant plegats.

pdfCarta presentació

P. Roger Torres i Rosa MayoralARRELS SANT IGNASI | Avda. de Madrid 7, 2n dreta 25002 Lleida | T. 973 289 000 | info@arrelssantignasi.cat