GENER 2015 - ARRELS SANT IGNASI

Deixem-nos estar de somnis

El Consorci per a les Persones en Situació de Sense Llar ja ho té decidit: el Mercat de Santa Teresa es convertirà en un recurs d’allotjament amb centre de dia, de manera que els que es troben sense llar podran fer l’aventura de recuperar-se d’una manera digne i amb pes de futur. Val a dir que els més escèptics no s’ho creuen, i que jo mateix m’adono que caldrà vetllar molt activament per tal que res ni ningú  posi pals a les rodes. I més encara: caldrà que es mullin totes les  administracions i departaments polítics i socials que calguin, mostrant així actituds realment solidàries,  donin o no rèdits electorals.

Es tracta d’un projecte aprovat pensat per als últims dels últims de  la nostra societat lleidatana, i val a dir que en relació a aquests destinataris sempre trobem tècnics il·luminats o administradors fidels que miren d’estalviar quartos per aquestes coses, “temps al temps!”.

En tot cas mirarem de mantenir-nos amb la torxa encesa, a punt per a posar al descobert enganyifes o pauses innecessàries. Deixem-nos estar de somnis, ara és l’hora d’anar posant fil a l’agulla!!!

P. Joan Suñol,  a Radio UA1
icono-home

ARRELS SANT IGNASI | Avda. de Madrid 7, 2n dreta 25002 Lleida | T. 973 289 000 | info@arrelssantignasi.cat