OCTUBRE 2013 - ARRELS SANT IGNASI

Solidarium 2013

 

Durant aquest proppassat dissabte s’ha celebrat “Solidarium”. Noranta entitats solidàries han presentat a peu del c/ Major la seva activitat en favor de les causes pendents de justícia, pau i llibertat. No cal oblidar que parlem de les  entitats com a organitzacions no governamentals, amb aquest esdeveniment estem dient que les ”si governamentals”  no estan fent els seus deures, encara que d’una manera o altra surtin a la foto.

En aquesta mena de fira d’entitats solidàries s’hi fan presents organitzacions que treballen a nivell de cooperació internacional i d’altres en relació a casa nostra. Convé que la sensibilització pel que fa a les situacions d’injustícia, precarietat i exclusió es faci a tots nivells. Jo voldria subratllar la preocupació  pels problemes de la proximitat, anar entrant en aquests ens ajuden a desvetllar-nos en favor dels altres. Altrament podríem quedar-nos mal descansats participant només en esdeveniments/flamarada.

Total: avui reclamo als “governamentals” que, sense excuses,  facin els seus deures; i a tots nosaltres el que ens anem desvetllant compromisos permanents, .. a tot nivell!!

P. Joan Suñol, per radio UA1


icono-home

ARRELS SANT IGNASI | Avda. de Madrid 7, 2n dreta 25002 Lleida | T. 973 289 000 | info@arrelssantignasi.cat